Een van de meest gebruikte hashtags “#dresstoimpress”

Ja, bij een leuke post op Instagram horen de juiste hashtags. En wanneer gebruik je “Dress to Impress? In principe hopen wij met elke Instagram post onze volgers op ideeën te brengen. Wat is er te koop en waar? En wat vinden wij leuk, misschien vinden jullie dat ook.

Bij deze jurk van Bull Sisters is deze hashtag verre van overbodig! Met deze jurk in onze kast hebben we voor altijd het probleem ‘what to wear’ opgelost wanneer je een gezellig avondje in het vooruitzicht hebt. Ikzelf had dit jurkje bij me in Spanje en was zo blij dat ik het in mijn koffertje had gestopt. Want misschien bijzaak, het neemt totaal geen ruimte in beslag! Onverwacht had ik een gezellig avondje en het werd ’s avonds al wat frisser. Met dit jurkje was ik direct klaar!

Dress to impress

Maar even later was ik in Barcelona waar we ook ’s avonds gezellig met vrienden hadden afgesproken. Overdag droeg ik mijn sneakers eronder, spijkerjasje erop. ’s Avonds sneakers uit high-heels eronder en ik was klaar. Een super outfit voor de hele dag! Bull Sisters heeft een uitgebreide collectie van velvet tot jeans en van casual tot super chic!

Dus mocht je er voor de feestdagen nog niet over uit zijn, bekijk hier de foto’s en surf even naar Bull Sisters om een goede indruk te krijgen van hun totale collectie. Ik ben klaar in ieder geval met mijn Dress to Impress – jurk!

Dress to impress Dress to impress Dress to impress Dress to impress Dress to impress Dress to impress Dress to impress