Uniek en opvallend zijn deze sieraden van Dos por Dos

Persoonlijk zijn wij helemaal weg van deze sieraden van Buffelhoorn van Dos por Dos. Het zijn sieraden waarmee je jezelf kunt onderscheiden en die over tien jaar nog steeds draagbaar zijn. Geen ‘bling, bling’ maar mooie, natuurlijke materialen. De hangers, oorbellen, armbanden en kettingen zijn verwisselbaar en er kan gevarieerd worden met grote en kleinere (oorbel)hangers. Met een aantal (basis)stukken uit de collectie kun je onbeperkt combinaties maken en een stijl creëren die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Dos por Dos

De materialen waarvan de sieraden worden gemaakt zijn kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. Denk aan stainless steel, verguld met 14 karaats goud of zilverkleurig, edelstenen, zoetwaterparels en buffelhoorn. Nu niet meteen schrikken want in Vietnam, waar in het geval van Dos por Dos het buffelhoorn vandaan komt, worden buffels ingezet als trekdieren in de landbouw. Na een productief leven, sterven de buffels van ouderdom en worden hun huid (leder) en hoorns hergebruikt.

Give-away

Wij mogen, in samenwerking met Shopaholiekmama (dus op elke site 1), zo’n geweldige armband t.w.v. 59,95 weggeven. Met deze brede armband val je in ieder geval op en het is helemaal super in op het moment.

Wat moet je doen?

Willen jullie graag in aanmerking komen voor deze prachtige armband, doorloop dan de volgende stappen:

  • Like de facebookpagina van MariePer
  • Laat een bericht achter onder vermelding van welke kleur je graag wilt winnen
  • En natuurlijk, deel graag het bericht
  • En als laatste, like de facebookpagina van Dos por Dos

Deze win-actie loopt tot 20 december, daarna zullen we zo snel mogelijk de winnaar bekend maken. Lees ook ons blog over Kerstcadeautjes.

Heel veel succes,

MariePer

Dos por Dos   Dos por Dos   Dos por Dos