Yes, ik heb mijn diploma opgehaald

Eindelijk was het dan zover, ik heb mijn diploma op een feestelijke avond op Develstein in ontvangst genomen. Wat er door je heen gaat als je dan eindelijk dat diploma vast kunt houden, is geweldig!

Op maandag was ik samen met mijn moeder nog even een “dress to impress” gaan scoren en gelukkig was ik daar nog net in geslaagd. Door mijn vakantie naar Curacao was de dag voor mijn uitreiking de enige dag die ik nog had om te slagen voor een jurkje. En dit is meer dan gelukt, wat ben ik blij met mijn jurkje van Sandro. Er moest nog wel iets aan gedaan worden, maar de kleermaker bij de Bijenkorf deed dat direct. Dat vond ik top, we konden er gewoon even op wachten. Echt een super service!

Het moment

Ondanks een paar afvallers waren we met velen. Iedereen kreeg persoonlijke aandacht en wat ik al verwachtte, ging mijn speech met enige humor gepaard! Ja, ik ben veel online, en ja, ik weet dat dat niet mag, maar… Gelukkig wist ik 9 van de 10 keer wel onder mijn straf uit te komen en had ik dan ook voor die enkele keer ook wel een oplossing. De school kon hier achteraf ook wel de humor van inzien.

Dan het moment dat je je diploma mag gaan ondertekenen. Ik mocht eigenlijk maar met drie personen komen, maar ik geloof dat er voor mij vijftien mensen waren meegekomen. Mijn vriendinnen waren er uiteraard ook. Het is een gevoel van blijdschap, ontspanning, geruststelling, liefde en trots bij elkaar. Bijna niet te omschrijven. Ik weet dat ik nu verder kan en ik weet dat ik er hard aan moet gaan trekken in Delft, maar oh wat heb ik er zin in.

Nu eerst heel veel vakantie vieren en ik kan jullie beloven: Curacao is niet het enige dat ik deze zomer op de planning had staan. Er komt nog veel meer! Dus: we keep in touch!

X

Diploma

Voor de laatste dag deze vlag voor mij!

Diploma

Eindelijk mag ik mijn diploma ondertekenen

Diploma

Zo lief dat zij er altijd voor me zijn