Wij vinden het nog altijd een feestje om te dineren buitenshuis!

Het maakt niet uit wat je gaat eten, maar buitenshuis dineren, zelf niet hoeven te doen als slechts alleen maar aanwijzen wat je wilt eten, dat is toch gewoon een feestje? Voor ons in ieder geval nog altijd wel. Er gaat nog altijd een gejuich op als we zeggen “kom, laten we gezellig wat gaan eten!”

Vooral op zondagavond vinden wij het heel gezellig. Het weekend met elkaar afsluiten. Eigenlijk baal je ervan dat het weekend er weer bijna op zit, tegelijkertijd maak je dan van die zondagavond nog een feestje. De kinderen hebben dan gesport en zijn ook een soort futloos en wij zijn meestal actief geweest en hebben ook niet zo veel zin meer om ons druk te maken. Dus alternatief: we gaan uit eten.

Dat kan variĆ«ren van sushi tot Happy Italy, en van toko tot Hotel New York. Het kan bij ons alle kanten op. Zodra iemand heeft gevraagd of geroepen gaan we nog, worden alle opties op tafel gegooid en nemen we unaniem een beslissing. Elk huis heeft zo zijn eigenaardigheden waarschijnlijk, maar in dit geval geldt bij ons “meeste stemmen gelden”.

Hebben jullie al gegeten bij Mood? Het nieuwe restaurant in het vorige ‘Las Palmas’ in Rotterdam? Perle ging hier met haar liefste naar toe en had wel een hele speciale avond. Gek zijn ze samen op sushi, maar bij Mood is het nog eens extra speciaal. Het zijn ook voor haar van die momenten die ze niet snel zal vergeten.

Hoe vaak gaan jullie uit eten?

Lees ook ons stukje over “koken met drop