In elke winkel vind je de dierenprintjes wel!!!

Het is echt waar! In elke winkel vind je wel iets van dierenprintjes. Het meeste zie je de panterprint, maar ook zebra-, tijger- en slangenprintjes zijn niet weg te denken.

Even dacht ik “nu heb ik het wel gezien, iedereen loopt erin”, maar ja toen kwam ik toch weer deze broek tegen bij de Zara en was ik verkocht. Eigenlijk kwam het omdat mijn husby ermee aan kwam lopen. Het was in de vakantie en voelde me eigenlijk twee kilo te zwaar. Alles dat ik paste in mijn oorspronkelijke maat zat me te strak. Ik raakte er gewoon een beetje gefrustreerd van. Tot dat ik deze broek aantrok. Heerlijke stretch en die zat direct perfect.

Op de website had ik hem al gespot, maar vond in eerste instantie de pijpen erg wijd en tja dat slangenprintje dus. Maar terug naar de dierenprintjes, ook in elk modetijdschrift zie je ze. Ook veel bont met printjes, eigenlijk best wel erg leuk. Marc Cain heeft zelfs een lange jas in een panterprint. Deze spotte ik in Gooisch. Lezen jullie dat tijdschrift? Staan echt super leuke verhalen in en wij schrijven voor hun website, leuk he?

Maar wat vinden jullie nu van dierenprintjes, gaan jullie ervoor of laten jullie ze links liggen?

X

Dierenprintjes

Heel veel dierenprintjes in Gooisch

Dierenprintjes

Sneakers van Woden

Dierenprintjes

Rokje via By Guapa

Dierenprintjes

Koeienprint, dat kan ook. Deze zonnebril is van Polette

Printjes

Slangenprintbroek van de Zara

Dierenprintjes

De langere rokken zie je veel deze winter!