Wij zijn benieuwd wat er allemaal in jullie koffer zit!

Koffers pakken voor het hele gezin, tenminste in ieder geval voor de mannen. Gelukkig pakt Perle al een paar jaar haar eigen koffer, daar bemoei ik me niet meer mee. Maar wat zijn nou echt de dingen die je niet wilt vergeten? Overigens moet ik even beginnen dat we dit jaar onszelf een nieuwe koffer/tassenset cadeau hebben gedaan. Het was echt even nodig en we wilden af van het zwart en grijs. Die zwarte en grijze koffers heeft iedereen en is het altijd zo’n gedoe bij de kofferband op het vliegveld. Dus we kozen voor frisse kleuren van Suit, licht geel, blauw of roze! Deze kunnen we op de band dus zeker niet missen.

Maar wat gaat er allemaal in?

Ik maak me er eigenlijk niet zo druk over. Ik bedenk me altijd “als ik mijn geld en ID maar bij me heb”, dan kom ik er wel. Maar ondanks dat wil je natuurlijk toch je favoriete spullen mee. Allereerst begin ik met de check-up van mijn medicijntasje. Natuurlijk met de hoop dat het niet nodig is, maar een aantal dingen heb ik altijd bij me. Paracetamol, immodium, keeltabletten, oor- en neusspay mogen absoluut niet ontbreken. Voor de zekerheid vraag ik ook altijd bij de dokter om een kuurtje voor blaasontsteking, je weet het maar nooit en een slimme meid…

Dan natuurlijk onze leukste jurkjes en mooiste hakken. Het mannenoog wil ook wat, maar eerlijk gezegd voelen wij ons ook super als je bruin bent en je je leuk mag aankleden. Jaloerse blikken ontvangen, dat begrijpen wij niet zo, waarom vraag ik me dan altijd af? Iedereen doet toch zijn best of als je dat niet wilt doen, is het ook prima.

Wij zijn verre van eten meenemen op vakantie. We kopen alles ter plekke. Het enige dat mee gaat is een zakje drop en basterdsuiker. Dat zijn de enige verslavingen, tenminste voor zover je van verslaving kunt spreken, die niet ontbreken in onze tas.

Wat absoluut meegaat , zijn onze eigen toiletspullen en een paar goede boeken. Onze dag- en nachtverzorging mag echt niet ontbreken in onze toilettas. En een lekker boek ook niet, wij zijn verslaafd aan lezen en anders is in de zon zitten ook maar zo saai!

En verder alles dat we vergeten zijn, dat zullen we helaas moeten kopen. Wat nemen jullie allemaal mee?

Koffer

(Persoonlijk blog)