Natuurlijk ga ik graag nog een keertje terug naar Curacao

Eindelijk had ik mijn uitslag ontvangen en kon ik me ontspannen op mijn zomervakantie gaan richten. Door de onzekerheid hadden we nog geen vakantie vast kunnen leggen en waren de ‘last-minutes’ opties behoorlijk terug gelopen. Ook het Verre Oosten was min of meer van de baan, gezien je daar allerlei inentingen voor moet hebben en dat nauwelijks meer op het laatste moment haalbaar is.

Uiteindelijk zagen we een mooie aanbieding naar Curacao. Voor mij een nieuwe bestemming, voor mijn vriend de grote wens om het mij te laten zien. Hij heeft daar namelijk een half jaar stage gelopen en weet daarom ook alles van het eiland af. Het was to be honest niet mijn eerste keus, maar was er door al zijn verhalen wel erg nieuwsgierig naar geworden. We hebben enorm genoten! Ik hoop dat het niet de laatste keer is geweest dat ik dit eiland heb mogen bezoeken.

De vakantie begon al met een upgrade! Wat een mega-geluk hebben we gehad. Bij aankomst kregen we namelijk een upgrade van een appartement naar een villa op het Livingstone Resort. Dit was een prima verblijfsplaats voor de volgende 10 dagen. Het Livingstone Resort ligt bijna naast Papagayo en dus ook op loop afstand van Jan Thiel baai. Het is zeker een regio die ik jullie aanraad om te verblijven als je naar Curacao gaat.

Al snel hadden we een hele leuke vriendengroep waar we van alles mee beleefd hebben. Ook zijn we er samen op uit getrokken in een Mini Cabrio die je kunt huren bij Jan Thiel Car Rentals. De meest prachtige plekjes hebben we bezocht. Ik moet toegeven dat het eiland me echt heeft verrast.

Zie hieronder een paar van mijn foto’s, deze zeggen genoeg.

Tot in Curacao! Laat het ons zeker weten, misschien kunnen we tips met elkaar uitwisselen. Ik weet te veel leuke plekjes om op te noemen!

Curacao

Prachtig blauw water, fantastische plekjes

Curacao Curacao Curacao Curacao