Ik gun me zelf iedere week even een coffee-break

Nu ik studeer, bestaat mijn leven uit colleges volgen in Delft, hockeyen, werken en repeat! Vrije tijd is een wishful thinking, maar natuurlijk creëer ik dat zelf wel. Als je af en toe niet even iets leuks mag doen, dan is de lol er snel af.

Coffee-break moeten jullie niet te letterlijk nemen. Het gaat erom dat je af en toe even tijd hebt om te ontspannen en je blik op iets anders focust. Mijn vrienden zijn me dierbaar, dus ik maak graag even tijd om naar Rotterdam te gaan. De meesten wonen intussen in Rotterdam, dus als we uitgaan kan ik ook altijd wel blijven hangen.

Er zijn momenten waar je naar toe leeft, zoals Carnaval en straks weer een festival. Ik weet eigenlijk nog niet welke als eerste aan bod komt, maar lekker feest vieren in het zonnetje gaat er vast snel van komen. Schiet me ineens te binnen dat de eerste waar we meestal naar toegaan is Opening Strand in Hoek van Holland. Altijd erg gezellig en voor iedereen toegankelijk.

Maar een coffee-break kan ook zo maar gezellig met mijn moeder zijn. Even afspreken in de stad, kappertje doen en daarna gezellig lunchen of borrelen bij 1nul8. Dat is een beetje ons vaste ritueel, sushi of patat met gegrilde kaas snacken. Lekker slecht het weekend beginnen. En misschien ook nog afsluiten met een beetje shoppen, want op de Meent in Rotterdam zitten wel erg veel leuke winkels.

Zaterdag staat toch zo langzamerhand wel in het teken van werken of studeren. Als er tijd voor is, ga ik werken en anders moet ik gewoon echt aan de bak. Op zaterdag avond ben ik meestal gezellig met mijn vriend, zondag moet er gehockeyd worden.

Een coffee-break kan voor mij dus van alles zijn, maar staat vooral in het teken van een relax-moment. Wat doen jullie allemaal om te ontspannen?