Wow, ongelooflijk blij met de uitslag van mijn tentamens

Ik wil niet zeggen dat alles van een leien dakje ging, maar ik had tot nu toe wel al mijn tentamens gehaald. Het afgelopen trimester was bepalend of ik al mijn BSA punten binnen zou halen, zodat ik zeker zou zijn van mijn plek voor komend jaar.

De tentamens waren niet makkelijk. Had wel het gevoel dat ik ze gehaald had, maar ja als je antwoorden met anderen gaat vergelijken, ga je toch twijfelen. Klimaatontwerp en Technische Mechanica, het klinkt toch ook best heftig? Maar uiteindelijk kreeg ik de uitslag en bleek dat ik ze dik had gehaald.

Je krijgt het echt niet voor niets. Ik volg mijn colleges trouw, meestal in Delft, af en toe een keertje thuis als dat beter uitkomt. Het leren volgt dan vanzelf. Het gaat soms ten koste van allemaal leuke dingen, maar ik kom echt niets te kort hoor. Ook de werkstukken kosten veel tijd. Nu naar het einde van het jaar toe moet ik een groot werkstuk in leveren. Daar moet ik echt nog wel even hard aan gaan trekken, maar dan heb ik wel echt een zomervakantie zonder verplichtingen!

Ik werk het liefste op de uni zelf. Je hebt daar alles bij de hand en als je vragen hebt, kun je altijd bij iemand terecht. Daarnaast ben je veel meer gefocust en heb je minder afleiding. Mobiel gaat echt even weg! Ik rijd dus zelf op een vrije dag (als ik geen colleges heb) naar Delft om daar te studeren! Maar ook dat vind ik geen straf.

Wow, en dat zit bijna mijn eerste jaar erop. Wat gaat het dan snel en wat een nieuwe indrukken bij elkaar. Ik ben benieuwd of er onder onze lezers nog mensen zijn die richting Delft komen volgend jaar! Let me know, misschien kan ik je nog ergens mee helpen.

X