Houden jullie er ook van om met een bootje op het water te zijn?

Zo vaak als wij het bootje van Imbarcazione Barone voorbij zien varen, is ontelbaar! De wens was dan ook groot om de ervaring op het water met hun eens te delen. Het werd een gezellig gezinsuitje samen met Sirio Barone en ontdekten Dordrecht eens van een hele andere kant.

Hoe leuk is het om met prachtig weer op het water te zijn? Wij troffen het, afgelopen 7 april steeg het kwik naar een graad of 18 en we mochten meevaren. Alleen al de looks van het bootje met even niet de te onderschatten de 360 PK achterin maakt dat je je er ongelooflijk op kunt verheugen. We vertrokken vanaf Villa Augustus waar het overigens op zo’n dag ook heerlijk vertoeven is.

Zodra we op open water komen, geeft Sirio gas! Ongelooflijk hoe stabiel het ligt op het water. Het maakt geen klappen, maar gaat juist met een heerlijke snelheid vooruit. We zien hoe Perle en Jasper genieten, leuk om broer en zus weer eens even zo samen te zien. Zodra we Dordrecht binnen varen voelen we de warmte van de zon, wat is dat genieten!

Sirio weet alles over de historie van Dordrecht. Leuk om ervaringen met elkaar te delen, want Max woont ook zijn hele leven al in Zwijndrecht. Als we langsvaren bij Coffeelicious wordt de koffie aan boord getakeld. Hoe lekker is dat! Die hadden we namelijk nog niet gehad en maakte het genieten nog eens extra compleet. Wij vinden Dordrecht steeds leuker worden naarmate we de stad beter leren kennen. Geloof ons, Dordrecht heeft zoveel gave plekken om te zien en te bezoeken! En met Sirio ervaar je Dordrecht vanaf het water en is eerlijk waar heel spectaculair!

We sluiten af met nog een stukje ‘high-speed’. Wat hebben we genoten als familie zo op het water. Het was werkelijk onvergetelijk! Hebben jullie ons filmpje al bekeken?

Lees ook ons stukje over Rotterdam.

X

Bootje

Door de oude binnenstad, langs de Grote Kerk

Bootje

Samen met Sirio

Bootje

Groothoofd van Dordrecht

Bootje

Bootje

Vertrek vanaf Villa Augustus

Bootje

Prachtig toch de plezierjachthaven?

Bootje

De prachtige, historische binnenstad van Dordrecht

Bootje

Genieten! Koffie wordt verzorgd door Coffeelicious