Festivals, afgelopen weekend was Boothstock een mooi feest dichtbij huis!

Wat heb ik het druk gehad de afgelopen periode, ik voelde me echt een beetje gestresst en ik heb ook eventjes geen blog geschreven. Marieke en Perle waren op vakantie en ik kreeg de kans om een kijkje te nemen op het Boothstock Festival. Super bedankt nogmaals ik heb genoten!

Kralingse Plas

Op zaterdag 9 juni vond dit festival plaatst aan de Kralingse plas in Rotterdam, wat een prachtige locatie is dit toch. Je komt binnen op het festival terrein en je heb meteen uitzicht over het water en het strand. De hangmatten stonden klaar om in te chillen en allerlei muziek soorten kwamen me tegemoet. Dit was dan ook wel gelijk een minpuntje want de stages stonden te dicht bij elkaar.

Het weer zat wel mee! De zon stond hoog aan de hemel en wat ook een pluspunt is van dit festival is dat je hier alle leeftijden door elkaar ziet. Iedereen die ervan houdt om lekker even los te gaan, is van harte welkom!

Foodtrucks

Een dikke plus waren toch wel de vele foodtrucks, het zag er gezellig uit en het eten was heerlijk! Een lekkere bara gevuld met kipkerrie, later op de dag nog een heerlijk ijsje van Dynamice

Music

Iedereen heeft zo zijn voorkeur, ik heb heerlijk staan dansen in de Techno tent. We zijn daar ook met bellenblaas aan de slag gegaan voor een extra sfeertje. Een van de beste optredens was toch wel van Monika Kruse, ik ben gek op deze vrouwelijke DJ, en ze draaide iedereen dol.

Houdt dit event dus in de gaten volgend jaar. Het was een heerlijk feestje en lekker dicht in de buurt!

(Met dank aan Today’s Special)

Boothstock

Boothstock aan de Kralingse Plas

Boothstock

Party Time

Boothstock

De beste Foodtrucks

Boothstock

Boothstock