BOLAS Rocks

Wij houden wel van mooie lingerie. Naast dat we er voor zorgen dat we altijd leuk de deur uit kunnen, zorgen wij ook dat wat eronder zit pico bello in orde is. Dat maakt je direct vrouwelijker, niemand die het weet, maar toch geeft het ons een goed gevoel! Daarom proberen we ook altijd voor de mannen een leuke boxer te scoren en de hemdjes mogen met een V-halsje. Als je ze dan zo ziet rondlopen, denk je vaak “mwah, ziet er goed uit;)!” Dit najaar komt BOLAS Underwear met twaalf gloednieuwe boxershorts geïnspireerd op Rock ‘n’ Roll.

Rock ‘n’ roll, alleen de woorden al, maken me blij, ik houd wel van een beetje Rock ‘n’ Roll;). BOLAS heeft in deze collectie drie edities: De limited edition, de Solid Edition en de Turn up the Volume edition.

  • Limited Edition: De vier specials zijn verpakt in de welbekende doorzichtige bal voorzien van een BOLAS sleutelhanger. Deze boxers brengen de Rockster in iedere man naar boven.
  • Solid as a rock: De Solid serie zorgt ervoor dat je swingend de winter doorkomt. De indrukwekkende kleurencombinaties geven deze boxers echt Rock ‘n’ Roll gevoel.
  • Turn up the volume: De High End boxers van BOLAS kenmerken zich door de krachtige prints geïnspireerd op een Rock ’n’ Roll lifestyle. De volumeknop kan omhoog deze winter!

BOLAS originals: Naast de nieuwe Rock ‘n’ Roll collectie blijft BOLAS uiteraard ook verkrijgbaar in basiskleuren als zwart, blauw en grijs. Deze kleuren raken nooit uit de mode. Alle BOLAS boxers zijn voorzien van een dubbele stoflaag op slijtgevoelige plekken, waardoor het welkbekende ‘kruisgaatje’ verleden tijd is.

En kom op dames, wij genieten er toch ook van als onze mannen hip voor ons bed langs schuiven? Ik houd er in ieder geval wel van!

De BOLAS Rock collectie is vanaf 7 september verkrijgbaar.

Bolas

Bolas

Bolas