Nu al internet shoppen met Black Friday aanbiedingen….

Aanstaande vrijdag is het zover en is het weer Black Friday, die later gevolgd wordt door Ciber Monday! Wat een ideale uitvinding is dit zo voor de feestdagen.

Er komen van allerlei aanbiedingen binnen via de mail en internet. In lange wachtrijen hoeven we niet meer te staan om de meest fantastische kado’s en aanbiedingen te bestellen. En houdt in de gaten als je het nu besteld, heb je het ruim voor de feestdagen in huis.

Zo schoot mij vandaag ineens te binnen dat ik voor Jasper altijd een kalender bestel. Ik dacht “Mariek, even snel schakelen”. Maar ja, op bol.com vlogen ook al de Black Friday aanbiedingen je om de oren. En op zich wel ideaal, want je kunt er naast boeken van alles kopen. Zo ben ik geslaagd voor leuke hebbedingen in de keuken, ondergoed (haha) en een verjaardagskado voor opa! Een heleboel vliegen in één klap. Echt ideaal. Ik hoef bijna de deur niet meer uit voor Sinterklaas!

Gaan jullie nog shoppen op Black Friday? Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen en bedenk “check de aanbieding wel van te voren, soms kopen ze groot in en blijkt het helemaal geen aanbieding te zijn!” Dat voorkomt stressvolle (duwen en trekken) wachtrijen en als wij ergens niet tegen kunnen….

Succes allemaal!

X

Black Friday

Met 1 druk op de knop alles in huis! Ook op Black Friday!