Er zijn tegenwoordig zoveel bikini’s, maar welk model is favoriet?

Bikini’s, wij zeggen altijd “daar kun je er geen genoeg van hebben”. Ook hierin is de keuze reuze en word je met advertenties overladen op social media. Maar welk model geeft jullie de voorkeur?

Badpak?

De gewone bikini, normaal broekje en triangel bovenstukje is natuurlijk de normaalste outfit on the beach. Maar tegenwoordig zie je ook veel badpakken, die wij overigens ongelooflijk mooi vinden en zeker als je je sportief beweegt op het strand (zoals tennis, stoeien in het water etc…). Alleen wij vinden ze zo warm hier in Spanje en je wordt op veel plekken niet bruin!

Brazilian style?

Dan de Brazilian style… Perle heeft nu zo’n bikini, prachtig staat hij haar. Ja sorry, zij heeft het er perfecte lijf voor: jong en strak. Zij kan het dus goed hebben, maar ik zie mezelf er dus niet in lopen. Hoewel het grappig is, ik ben namelijk in BraziliĆ« geweest! Wel al 20 jaar geleden, maar heb toen juist geleerd dat die cultuur alles mooi vindt. Het maakt niet uit of je slank of gezet bent, alle vrouwen worden mooi gevonden. En qua bikini kan het daar, ook dus al 20 jaar geleden, niet klein genoeg zijn! Goed, het blijft een ding waar je je goed bij moet voelen.

Bovenstukje?

Dan bovenstukjes, gaan we voor strapless, triangel of 1 schouder? Ik geloof dat ik veel te praktisch ben ingesteld…. Strapless is absoluut de topper als je gaat zonnen, triangel is noodzakelijk als je gaat zwemmen. De “one-shoulder” vind ik prachtig om te zien, maar met zonnen dus weer niet handig.

Cupmaat?

Uiteindelijk hebben we het ook nog niet gehad over cupmaten. Het is makkelijk praten als je weinig borsten hebt, ben je wat groter gebouwd, heb je meer ondersteuning nodig. Ik zag laatst een vrouw op het strand met een behoorlijke borstomvang, maar zij had een prachtige bikini aan. Echt, zag er super uit en realiseerde me dat dat ook best een goede speurtocht vereist. Ik weet dat Freya een hele mooie lijn hierin heeft en zelfs tot hele grote cupmaten.

Al met al zijn wij benieuwd wat jullie favoriete bikini is!

Bikini's