Geen fillers, geen botox, gewoon naturel!

Helaas, rimpels zullen er komen, maar dat is ook wel mooi aan het ouder worden. Ook ik ben in het verleden niet geheel clean van de hulpmiddelen geweest, maar probeer het nu op even de natuurlijke manier.

Bij Skinfocus onderga ik sinds januari een kuur van 8 gevarieerde behandelingen die erop gefocust zijn mijn collageen-opbouw weer te stimuleren en zo mijn huid weer te verstrakken. Ik ben zo ongelooflijk benieuwd wat dit op de lange termijn gaat doen.

Naast de behandelingen gebruik ik ook supplementen om de huid van binnenuit te stimuleren. Het zegt niet altijd alles, maar ik rook niet, ik drink sporadisch, sport veel en eet gezond. Meestal gaan we op tijd slapen, want ook een goede nachtrust draagt bij aan een uitgeslapen gezicht! Het kunnen allemaal ingrediƫnten zijn die bijdragen aan een goede huid en tot nu toe mag ik niet klagen.

Maar ik moet zeggen, ik heb nu drie behandelingen achter de rug en ik vind echt dat mijn huid er goed uit ziet. Je ziet dat er een goede doorbloeding is, ik heb een mooie blos op mijn wangen. Of het mijn optimisme is of de werkelijkheid, over vijf weken gaan we meten en zullen de foto’s de waarheid laten zien.

Zijn jullie ook benieuwd naar deze behandeling, kijk dan eens op de site van Priscilla van Skinfocus en ontdek welke behandelingen allemaal mogelijk zijn.

X