Overladen met opdrachten gingen wij Amsterdam een dagje onveilig maken!

De tentamenweek zit erop en er staat een dagje Amsterdam op het programma. Gelukkig met de trein, zodat we in ieder geval in de gelegenheid worden gesteld zelf de tijd naar huis te bepalen. Dat maakt het extra leuk, omdat er dan ook nog tijd is om andere dingen te doen. We hebben kort de tijd genomen om even te shoppen, daarna te eten bij Sumo en als laatst nog een drankje te doen op het Leidseplein. Maargoed, je moet voor zo’n dag wel de juiste kleding aan hebben; niet te warm, niet te koud, goede schoenen, makkelijk aan en uit te trekken ennn vooral fashionable!

Voor dit dagje Amsterdam heb ik gekozen voor deze te toffe geruiten broek van H&M, daarop draag ik een sweater van Fila en mijn schoenen zijn van Puma, de Fenty collectie. Mijn collectie glittersokken is inmiddels aardig uit de hand gelopen. Deze komen allemaal van de Monki en Calzedonia! In de zomer verkopen ze bij de Calzedonia overigens bikini’s! Mijn jas is nog van vorig jaar, maar is van de Zara. Dit model zie je deze winter erg veel en valt nagenoeg overal mee te combineren.

Lees ook mijn blog over onze voorjaarskriebels.

Amsterdam