Boetiekjes lover? Dan is Amé Boutique jouw hotspot in Dordrecht!

Vinden jullie deze periode van het jaar ook zo heerlijk om een dagje te shoppen? Wij houden ervan! Natuurlijk is het fris buiten, maar de etalages stralen een en al gezelligheid uit. Zo ook die van Amé Boutique en bij binnenkomen komt de warmte je tegemoet. Niet alleen de warmte van “warm”, maar juist van welkom en vooral heel veel sfeer.

Dordrecht is booming! Sinds de komst van onze koning en koningin 3 jaar geleden heeft Dordrecht veel meer aandacht gekregen. Dordrecht is de oudste stad van Nederland en het heeft dan ook een prachtig oud centrum met geweldige pandjes. In een van die prachtige pandjes is sinds kort Amé Boutique gevestigd: een super leuk boetiekje waar je absoluut niet zo maar aan voorbij mag gaan.

De twee eigenaressen, Jeannette en Jaimey van der Eijk, van Amé Boutique ken ik persoonlijk al wat langer. De lieve dames ontvingen ons met het gevoel van thuis komen. Hoe leuk is het om te kunnen zien dat zij een droom hebben nagestreefd en deze tot werkelijkheid hebben laten komen. Ondanks haar studie wilde Jaimey maar 1 ding en dat was heel graag een kledingwinkel starten in Dordrecht. Jeannette, Jaimey’s moeder, ken ik al wat langer, zij is altijd al met mode bezig. Zij had eerder een prachtige kinderkleding winkel in Dordrecht en ging later bij Voorwinden in ’s Gravendeel werken. Maar ook bij haar bleef het knagen en wilde graag weer iets voor zich zelf. Prachtig toch als je dan als moeder en dochter dit samen kunt doen!

Amé Boutique

Amé Boutique: wat kun je er vinden?

Na alles wat ze meegemaakt hebben, is happy zijn het belangrijkste. Ik ga daar volledig in mee. En eerlijk: als je lekker in je vel zit, je goed voelt, lijkt het wel of alles beter op zijn plek valt. Zo ook met kleding, voel je je goed in je kleding die je aan hebt, dan voel je je al direct een ander mens. Amé Boutique probeert zich wel te onderscheiden van andere winkels in de buurt. De dames proberen zoveel mogelijk exclusief te zijn en niet te veel mee te gaan met de massa. De meeste merken in hun boetiek zijn zeker bekend, maar misschien iets minder in deze regio van het land. Hoewel Perle al deze hippe merken op de voet volgt.

Op dit moment hebben ze een leuke samenwerking met de Nederlandse kledingontwerpster “Daylliance” en met merken zoals Alix the Label, Yeezelouise en Jadetwelve. Binnenkort zal Naked bij hun in de boetiek hangen, een geweldig merk. Kortom ben je trendgevoelig, wil je er hip uitzien, dan kun je hier je hart ophalen. Maar ook voor de klassiekere types onder ons hebben ze geweldige pakken of mooie jurkjes. En niet geheel onbelangrijk wij komen er graag samen!

Sinds kort is de website online gegaan. Dus mocht je op je tandvlees lopen van het shoppen voor Sinterklaasavond, dan kun je rustig vanuit je stoel je favoriete kledingstuk shoppen.

Overigens verkopen ze in de winkel leuke accessoires: mooie kettinkjes, oorbellen, armbandjes, tasjes, hoedjes, maar ook grappige kussens, kaarsen en andere leuke hebbedingen voor in huis. Nog meer redenen om hier eens naar binnen te gaan. Lees ook ons stukje over “Outfit of the Day”.

Succes!

Amé