Welke accessoires mogen niet ontbreken in jouw kast?

Hier en daar hebben we eens rondgeneusd en kwamen tot de conclusie dat er echt een paar accessoires zijn die niet alleen hip zijn, maar ook nog eens ongelooflijk praktisch.

  1. Sjaaltjes!!! Ja het mag weer. Strak om de nek of losse fit over de schouders, het staat leuk en soms bij een frisse wind nog lekker ook.
  2. Sokken mogen nog steeds gezien worden. Vorig jaar zagen we de glitter-sokken veel, deze herfst en winter kan het niet gek genoeg zijn. Alle printjes mogen in de schoenen.
  3. Bont, heel veel bont of beter ‘fluffy‘! Aaibare accessoires, zoals een leuke nep-bonte shopper of sjaal. Ze zijn er genoeg.
  4. Hoeden en petten, wie durft? Wij houden ervan om een gave hoed, muts of pet te dragen. Niet iedereen wilt of durft het. Deze herfst en winter zie je heel veel de … pet. Wij hebben hem al in huis, jullie?
  5. Praktische heuptassen, ja ze zijn er zelfs van Gucci. Geweldig, ik houd van kleine of heuptassen. Als er maar een telefoon en geld in past, meer heb je niet nodig. En je bent geheel vrij om te bewegen. Ideaal bij een avondje uit of langs de kant van het sportveld.
  6. Handschoenen gaan ook mee met de laatste trends. Tegenwoordig en alle kleuren te krijgen. Heerlijk hoor om warme vingers te hebben. Check eens de site van Pulcinella!
  7. Geruite of gestreepte sjaals voor buiten. Onder of over de jas, het is min of meer kleur bekennen. Waar houden jullie van? Wij hebben een prachtige van Hudson Bay op de kop getikt!

Hebben jullie nog meer gezien?

Lees ook ons blog over “Dierenprintjes