Deze accessoire is een te gekke uitvinding!

De meeste accessoires koop je om je outfit iets extra’s te geven, deze accessoire van HipDonkey is juist heel functioneel. In eerste instantie hoor ik jullie denken, maar wat is dat dan? Dat gaan we jullie natuurlijk uitleggen.

Van deze accessoire hebben wij echt gedacht: Waarom hebben we dat zelf niet uitgevonden? Bedenk het volgende: Je loopt heerlijk op het strand, maar het blijkt uiteindelijk toch warmer te zijn dan je van te voren had ingeschat. Graag wil je je jas of trui uitdoen, maar ja, waar laat je hem? Of, je gaat naar een festival, je staat te dansen en krijgt het ongelooflijk warm. Je doet je trui uit, maar waar laat je hem?

Accessoire

In meerdere kleuren verkrijgbaar

Hoe gebruik je de HipDonkey?

De HipDonkey kun je gemakkelijk aan je broek of rok haken, het ziet er dan uit als een rolletje. Ga je de HipDonkey gebruiken, dan rol je hem uit. Met de HipDonkey heb je direct een oplossing om je jas, trui of sjaal in op te hangen. Je kunt daarna gewoon doorgaan met waarmee je bezig was. Is het geen fantastische accessoire? En tuurlijk, krijg je het weer koud, dan heb je je trui of jas direct bij de hand. Ook een regenjasje is op een festival in Nederland geen overbodige luxe en dan biedt de HipDonkey wederop de oplossing waar je hem tijdelijk laat!

Wij hebben de HipDonkey tegenwoordig altijd bij ons als we op stap gaan, naar het bos, het strand, een festival of als we een citytrip maken. Bedenk eens hoe handig dit is? En bedenk dat je regelmatig niet je handen vrij hebt: Mobiel in je handen, tas over je schouder, sjaal onder je arm en waar laat je dan je jas?

En niet geheel onbelangrijk: Hoe leuk is het om de HipDonkey cadeau te krijgen of om hem juist cadeau te geven? Google snel naar hun Instagrampagina om een goede indruk te krijgen en laat je inspireren.

Lees ook ons blog overĀ trainingspakken, hoe lekker ze zijn om in te chillen!

Gesponsord door HipDonkey!

Accessoire

Super handig deze accessoire

Accessoire

Het begint als een rolletje….

Accessoire

Als buideltje kun je er je jas, sweater of sjaal in ophangen, ongelooflijk handig!