Met een schone lei beginnen in 2019…

En dan is het gewoon weer 1 januari, 1 januari van een nieuw jaar. Het nieuwe jaar 2019… Een nieuw jaar vol met kansen, uitdagingen, nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen. Wij zijn zo benieuwd wat er op ons pad zal komen.

Het klinkt spiritueel, maar eigenlijk weet je niet wat er in zo’n jaar allemaal kan gebeuren. Zou het het jaar worden van onze doorbraak bijvoorbeeld? Want wat zijn je dromen, wat wil je graag bereiken in het komende jaar. Stellen jullie jezelf ook een doel? Dit kan natuurlijk op elk gebied: op werk, in de liefde, qua sportprestatie of misschien ga je een andere lifestyle volgen om af te vallen?

Flauw is het misschien om te stellen dat wij in eerste instantie niet zoveel op ons lijstje hebben staan, maar als je er goed over na gaat denken, schieten er allerlei dingen te binnen.

Perle: voor mij geldt natuurlijk dat ik heel graag mijn punten ga halen in Delft of misschien wel het hele eerste jaar halen. Ik wil heel graag met mijn vriend en mijn vrienden een mooie reis maken. We richten ons nu op Maleisië, ik ben er hard voor aan het sparen. Een paar festivals pakken staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Eerst gaan we nog skiën met een hele groep, ook heel veel zin in, maar dat is niet echt een doel. Misschien na de zomer op mezelf gaan wonen, dat wil ik wel, maar staat nog niet echt bovenaan mijn lijst.

Marieke: Met volle teugen genieten! Genieten van mijn kinderen die nog thuis wonen. Mijn wens is dat ik nog vaker naar Spanje kan gaan. Natuurlijk ligt mijn focus qua sport nu bij de marathon van Rotterdam, daarvoor ben ik hard aan het trainen. Maar ik wil me ook weer meer gaan toeleggen op het golfen. Dat is me in Spanje zo goed bevallen, dat ik dat echt weer wil gaan verbeteren. Ik ben nog steeds niet vast genoeg. En schilderen, de groep is gestopt, dat vind ik wel erg jammer, want dat was wel mijn drijfveer. Nu zal ik zelf moeten doen en zal ik mezelf erop toe moeten leggen. Maar ik weet dat ik het kan, dus moet daar gewoon een vaste dag voor inplannen.

Genoeg dus voor 2019! Wat zijn jullie doelstellingen voor 2019?