En dan is het zo maar ineens 2018…

Als we gaan zeggen dat de tijd snel gaat, voel we ons net als onze ouders. Het klinkt een beetje suf, vinden jullie ook niet? Maar serieus: 2018 it is!

Het jaar 2000 vond ik overweldigend, een nieuwe eeuw, ook het jaar dat Perle werd geboren. En dan nu al gewoon 2018, pfff.

Perle

We voelen ons samen gezegend hoor dat we het nieuwe jaar weer gezond mogen beginnen. Perle gaat eindelijk 18 jaar worden, een leeftijd waar ze erg naar uitkijkt. Geen brommer of fiets meer, maar met de auto naar school. Ze roept het al twee jaar en dan nu mag het eindelijk. Voor mij persoonlijk scheelt dat weer een hoop halen en brengen. De grootste verandering voor Perle zal haar eindexamen zijn. Even een stressvolle periode, maar als ze het haalt wat zal ze ongelooflijk blij zijn. Dan betekent voor haar 2018 echt een jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen.

Marieke

Een nieuw begin van een nieuw jaar betekent voor mij weer toeleven naar het voorjaar. De mooiste tijd van het jaar, de zon weer langzaam op je huid voelen, vitamine D opdoen en genieten van de bloesem die weer uitkomt. Ik ga toeleven allereerst naar de Marathon op 10 april, dat betekent weer veel sport in mijn agenda. Ik zou me het komende jaar willen toeleggen op meer tijd om te schilderen en tijd om door te brengen met mijn vriendinnen. Graag zou ik ons blog naar een hoger niveau brengen, ook daar zitten nog veel uitdagingen in.

2018 it is

Het klinkt cliche, maar natuurlijk staat voorop dat de grootste wens is dat we allemaal gezond mogen blijven! Een paar tegenvallers in het verleden heeft ons meer bewust gemaakt dat niet alles van zelf gaat, het is soms ook een beetje geluk hebben.

Al met al genoeg uitdagingen: 2018 it is! Wat hebben jullie allemaal in petto voor 2018?

X